Menu

Programma 2020 Visserijdagen

Maandag 6 juli

Herdenking bij het Monument

 VERPLAATST naar vrijdag 2 oktober a.s. om 17.00 uur 

Bij het monument op de Noord Boulevard/ hoek Rijnmond, vlak naast de zo mooi opgeknapte villa Allegonda, vindt op maandagavond 6 juli a.s de herdenking plaats van onze mannen en jongens die tijdens hun werk op zee gebleven zijn. De herdenking begint om 20.00 uur. Burgemeester Visser en wethouder Knape van Katwijk zullen een krans leggen. De burgemeester zal tevens een In Memoriam uitspreken. Het Hervormd Gereformeerd koor Eben Haëzer zal een aantal liederen ten gehore brengen, begeleidt door de Harmonie Katwijk. Ook nabestaanden zullen een aandeel in dit programma hebben.


 

Dinsdag 7 juli

Toeristenmarkt

De Toeristenmarkt in het centrum van Katwijk heeft deze dinsdag het thema Maritiem meegekregen. Medewerking wordt verleend door een shantykoor zodat u gezellig een deuntje mee kunt zingen.


 

Woensdag 8 juli

Zomeravondzang

In de Oude Kerk aan de Boulevard 109 vindt traditiegetrouw de zomeravondzang plaats. Aanvang 19.45 uur.


 

Donderdag 9 juli

Avond in het Katwijks museum

Een avond in het Katwijks museum aan de Voorstraat 46 in Katwijk. De avond zal in het teken staan van de visserij. Aanvang 20.00 uur.


 

Vrijdag 10 en zaterdag 11 juli

Het programma voor vrijdag en zaterdag wordt verder opgepakt door de organisatie van Haringrock en het comité Katwijkse Vrijmarkt met (o.a.) de grootste vrijmarkt in deze regio en veel entertainment. Komt dus allen naar het centrum en geniet mee. Zaterdagavond om 23.00 uur worden alle evenementen afgesloten met een groots vuurwerk. Ga voor het programma naar www.haringrock.nl

Alle programmaonderdelen onder voorbehoud vanwege het Coronavirus.